ΠΡΟΦΙΛ
Η εταιρία ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΝΗΣ Α.Ε.Γ.Β.Ε. αποτελεί συνέχεια της ατομικής επιχείρησης που ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1983, με αντικείμενο εργασιών το εμπόριο γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών.

Στην πορεία της η επιχείρηση εισέρχεται σε νέους τομείς, πολλές φορές με την παρότρυνση παλαιών και νέων πελατών, προσπαθώντας να προσεγγίσει νέες αγορές και πελάτες, με γνώμονα πάντοτε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη, προσφέροντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας και πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών και μετά την πώληση.

Σήμερα η επιχείρηση έχει τη δυνατότατα να εξοπλίσει σχεδόν ολοκληρωτικά μονάδες οινοποίησης, μικρών ελαιοτριβείων, τυποποίησης κρασιού, λαδιού και υγρών γενικότερα προσφέροντας στην αγορά μια μεγάλη ποικιλία μηχανολογικού εξοπλισμού, δεξαμενών αποθήκευσης, διακίνησης, υλικών μεταφοράς και συσκευασίας, ενώ σταδιακά αυξάνει την ποικιλία των ειδών της.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Από την πρώτη στιγμή εμπλοκής μας στο χώρο των μηχανημάτων οινοποίησης, εμφιάλωσης, δεξαμενών κ.λ.π., θελήσαμε να δώσουμε ένα διαφορετικό τόνο στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Τόσο επειδή αυτό ταιριάζει στη στάση ζωής μας, όσο και επειδή αξίζει αυτός ο σεβασμός στον πελάτη μας.

Έτσι από την πρώτη στιγμή προτιμήσαμε να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στον πελάτη μας ολοκληρωτικά, με όποιο αντίκτυπο μπορεί να έχει στα κόστη μας, μεταφέροντας τον εξοπλισμό με δικά μας μεταφορικά μέσα, ασφαλισμένο για οποιοδήποτε κίνδυνο, εγκαθιστώντας τα μηχανήματα, συνοδεύοντας το κάθε μηχάνημα με βιβλίο οδηγιών χρήσης στα Ελληνικά, έχοντας ικανό απόθεμα ανταλλακτικών και προσφέροντας ένα υψηλό επίπεδο τεχνικής κάλυψης.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Η επιχείρηση συνεργάζεται, για την κάλυψη της γκάμας των ειδών της, με αρκετούς προμηθευτές από το εξωτερικό, απ’ όλο το φάσμα των γεωργικών ή μεταποιητικών και συσκευαστικών μηχανημάτων.

Ενδεικτικά αναφέρονται: Ενδεικτικά αναφέρονται: ΟΜΑ, PATERLINI, AMA, OLMI, FA.MA, KUKER, CAMPAGNOLA, KASCO, ARAG, LIVERANI, ATI, TOSCANA ENOLOGICA MORI, ZAMBELLI ENOTECH, ITALCOM, TENCO, INDUSTRIE FRACCHIOLLA, PILLAN, RICA 2000, ENOS, ENOS EURO, SPAGNI, PARSEC, ITALFIL, LAFAL, FIMER, ZONI, SIEM, SIGNORI & VILLA, MINOX, ECOMETEO, PERUGINI, ENOPOGGIO, ENOLMECCANICA VALLEBELBO, EFC, ABTECHNO, DOGLIOTTI, RISSO κλπ.

Τα Νέα μας

4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Επιτραπέζιας Ελιάς

Η εταιρεία μας συμμετέχει στο 4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Επιτραπέζιας Ελιάς στην Καλαμάτα. Από τις 16 - 18 Μαρτίου…

Οινόραμα 2018

Η εταιρεία μας για ακόμη μια χρονιά συμμετέχει στο Οινόραμα, τη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών. Από τις 10 - 12…

Σύνδεσμος ζωντανής μετάδοσης εκδήλωσης

Για να δείτε ζωντανά την εκδήλωση μας για το ελαιόλαδο στο Ζάππειο Μέγαρο χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.livemedia.gr/album/20202

Φόρμα συμμετοχής στην εκδήλωση

Παρακαλούμε, εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση για το ελαιόλαδο, να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής. Μπορείτε να τη στείλετε με…


ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΝΗΣ Α.Ε.Γ.Β.Ε.
ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

10ο χλμ. Κορίνθου - Αργους
20100, Κόρινθος
Τηλ.: 27410 31033 - 27410 31824
Fax: 27410 31033
E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.